👋 до 65% отстъпка за хостинг от hostgator.com

+ Неограничено място за съхранение
+ Неограничен трафик
+ Безплатен SSL
+ Безплатен домейн за една година
Gator Website Builder

Защо да изберете Hostgator

В момента Hostgator хоства над 8 милиона домейни по целия свят и  имат отличен екип за поддръжка на клиентите.

Повечето хостинг компании имат 30-дневна гаранция за връщане на парите, но с Hostgator имате 45-дневна гаранция за връщане на парите.

По всяко време, в рамките на първите 45 дни, можете да се откажете и да получите възстановяване на заплатената сумата без въпроси. Само една от многото причини, поради които трябва да изберете Hostgator.

Hostgator не е скъп

Когато търсите хостинг доставчик, искате да сте сигурни, че ще получите хостинг компания, която е не само с достъпни цени, но и с отлично обслужване.

Можете да получите хостинг на Hostgator от $2,75 на месец + безплатно име на домейн за годишни планове или 4,99 долара за не-годишни планове.

Hostgator има куп отлични безплатни функции с техния хостинг.

Тези функции включват безплатен билдър на сайтове, инсталиране на WordPress с едно щракване, рекламни кредити от Google и Bing, много безплатни шаблони и теми за вашия сайт и безплатен SSL сертификат.

Някои от по-разширените функции, които Hostgator предоставя, са неограничени домейни и уеб хостинг, достатъчно дисково пространство и трафик на данни, неограничени имейл акаунти и FTP акаунти, Secure Shell, SSL сертификат, FTP, статистика, CGI, Ruby Perl, PHP, MySQL, 24/ 7 Поддръжка по телефон, чат и имейл.

С достъпните цени на Hostgator и безплатни функции това е само още една от многото причини, поради които препоръчваме да изберете Hostgator за ваш хостинг провайдър.

Hostgator е удобен за потребителя

Hostgator е лесен за използване като използва най-популярния CPanel, който можете да получите днес. Ако не сте запознати с cPanel, това означава Контролен панел.

В cPanel на Hostgator можете лесно да редактирате вашите файлове, бази данни, акаунти, домейни и т.н.

Едно от нещата, които са страхотни за cPanel на Hostgator, е че включва SimpleScripts.

SimpleScripts е инсталатор на скриптове с едно щракване, който прави инсталирането на приложения като WordPress, Joomla и Drupal бързо и лесно.

SimpleScripts улеснява процеса на инсталиране на вашите сайтове с помощта на WordPress, което е едно от най -популярните уеб приложения, което се използва днес за изграждане на уебсайтове и блогове.

Бърза скорост на зареждане на страници

Важно нещо, което трябва да имате предвид, когато избирате уеб хостинг доставчик, е скоростта на зареждане на хостинг компаниите. Искате да се уверите, че вашият уебсайт се зарежда бързо.

Като забавят времето за зареждане на вашия сайт, потенциалните клиенти и посетители ще изоставят сайта ви, преди да видят с какъв продукт, услуга или оферта трябва да им помогнете.

Друга важна причина да се съсредоточите върху скоростта на страницата при избора на хостинг доставчик е, че скоростта на страницата вече е фактор за класиране, който основните търсачки като Google и Bing използват при класирането на сайтове. Hostgator хостингът е известен с бързото си зареждане.

Hostgator предоставя CDN услуга, Cloudflare, която ви позволява да ускорите вашия сайт и да осигурите допълнителна сигурност за вашия уебсайт.

Cloudflare е чудесна функция, която Hostgator предлага, защото ако сайтът ви се срине по някаква причина, ако използвате Cloudflare, вашият сайт ще остане работещ без проблем, тъй като Cloudflare съхранява кеширано копие на вашия уебсайт онлайн за посетителите или читателите на вашия сайт .

99,9% uptime

Наред с голямата скорост, която предлага Hostgator, те също така гарантират на всички свои клиенти 99,9% ъптайм. Почти през цялото време Hostgator има 100% ъптайм.

Много хостинг доставчици днес казват, че гарантират 99,9% ъптайм, но са склонни да не успеят да изпълнят това обещание. Както можете да предположите, това може да бъде разочароващо за клиентите, използващи техните хостинг услуги, тъй като това може да струва на бизнеса много загубени продажби или връщащи се читатели.

Hostgator 24/7 техническа поддръжка

Друга добра причина защо да изберете Hostgator е, че те предоставят 24/7 техническа поддръжка по телефона, чата и имейла.

Gator Website Builder